Workshop Presentatie tijdens je Sollicitatie

 

In deze presentatietraining gaat Brit Vreenegoor, actrice en presentatietrainer, samen met de sollicitanten aan de slag. Je leert lichaamstaal, spraak, taalgebruik en uitstraling optimaal in te zetten tijdens je sollicitatiegesprek.

 

1.Lichaamstaal

Je krijgt inzicht in je non-verbale gedrag. We gaan oefenen om een gewenste eerste indruk te maken. Stevig staan, ontspannen zitten, weloverwogen bewegen.

 

2. Spraak

Je leert verstaanbaar te spreken, je ademhaling onder controle te houden en je leert 'trucjes' hoe je je stem op de juiste toonhoogte kunt houden, ook als je gespannen bent. We werken aan articulatie, ritme, melodie van de zin en volume.

 

3. Taalgebruik

Welke woorden gebruik je graag en vaak, en klopt dat met wat je wilt zeggen? Heb je de neiging om veel woorden te gebruiken, of om allerlei voorbeelden aan te halen in een poging duidelijk te zijn? Of ben je juist kort van stof? Door tekstanalyse onderzoeken we waar de gewenst verandering ligt en gaan we oefenen van bondig taalgebruik.

 

4. Expressie

We onderzoeken en ontdekken wat jouw persoonlijke kwaliteit is en jouw persoonlijke uitstraling. Je leert om te improviseren, ontspannen te blijven en te overtuigen.

 

Uw trainer: Brit Vreenegoor

De workshop wordt gegeven door Brit Vreenegoor, actrice en presentatietrainer. Ze leert je de fijne kneepjes, de tips en trics om je optimaal te laten presenteren, ook onder hoge druk. Je leert lichaamstaal, spraak, taalgebruik en uitstraling optimaal in te zetten tijdens je sollicitatiegesprek. Tijdens de workshop krijg je inzicht in hoe je het nu doet en je leert hoe je het kunt veranderen in de manier waarop jij het wenst. Met behoud van authenticiteit.

 

Tijdsduur: 2 dagdelen
Deelnemers: minimaal 4 - maximaal 6
Kosten: € 235,- excl. 6% btw.
Plaats: Theater het Hof in Arnhem

 

Aanmelden / informatieaanvraag

"De kunst om charme en humor te combineren,
met een scherpe blik en heldere feedback."